Da su najljepši momenti oni u kojima se priča i sluša samo lijepo, potvrda nam je i veče koje smo realizovali u okviru manifestacije “Poslanik u mom srcu”
Manifestacija “Poslanik u mom srcu” traje već 12 godina, a realizujemo je povodom sjećanja na poslanika Muhammeda, neka je mir i spas na njega.
Cilj nam je da, u toku trajanja manifestacije, naučimo nešto novo iz života poslanika Muhammedu, ali i da upoznamo ljude koji pišu ili izvode najljepše stihove o poslaniku Muhammedu.
Tako smo i ove godine uživali uz pjesnika Mustafu Širbića koji nam je govorio o ljubavi, nadi, životu i djelu čovjeka kojeg želimo uzeti za primjer u svakom trenutku života.
Uz Širbića bili su i članovi hora Isa beg koji su izvođenjem ilahija također uljepšali program.
Hvala našim divnim gostima, posebno uvaženom @Mustafa Širbic koji je svoj odmor iskoristio za dolazak u Pazar i nahranio nam dušu najljepšim riječima. Takođe hvala i svim volonterima koji su se potrudili da veče izgleda predivno i da sve bude organizovano kako treba. I naravno hvala svima vama koji ste došli i podržali ovu manifestaciju, vi ste dokaz da ovakvi događaji trebaju našim dušama i prijaju srcu.
Neka nam svima, uvijek, poslanik Muhammed, neka je mir i spas na njega, bude primjer u svakom koraku i dahu!

Attachments
LANGUAGE »