Večeras želimo da vas upoznamo sa našim novim prijateljima iz Udruženja „

Ekologika

“.

 Naime, prije par dana dobili smo sljedeću poruku od njih: Dragi prijatelji, ja sam koordinator i jedan od edukatora u Udruženju “Ekologija” iz Sivca. Sivac je malo mesto na domak Sombora. Deca i roditelji su prikupili skromnu pomoć koju smo uplatili na vaš račun. Naše malo vama će značiti puno. Nadamo se da se situacija kod vas bar malo smiruje. To što radite je zaista hrabro i humano. U mislima i molitvama smo sa vama i narodom Sandžaka. Čuvajte se i nadajmo se da dolaze bolji dani. Deca, roditelji i edukatori Udruženja građana “Ekologija” Sivac.“
 ,,Ekologika” je udruženje građana koje je osnovano sa ciljem da učini Sivac boljim mjestom za život, ali izgleda da pomjeraju granice svom cilju jer su upravo donacijom i molitvama učineli boljitak i van Sivca!
 Sretni smo zbog vase poruke i same pomisli da neko, negdje, nadomak Sombora misli o nama. Želimo da se zahvalimo svima vama posebno, hvala vama dragi edukatori iz Ekologike, hvala roditeljima djece koju edukujete i hvala djeci, ovim gestom su pokazali da nas čeka sretna budućnost.
.
.
Fotografije smo preuzeli sa stranice “Ekologika” – na njima predstavljena sigurna i sretna budućnost

Attachments
LANGUAGE »