Pozivamo vas da se pridružite akciji za pomoć deci i izbeglicama koje žive u izbegličkim kampovima na granici sa Republikom Turskom. Uslovi u kojim žive su nehumani, deca borave u šatorima u najhladnijim zimskim danima. Najteže za njih je što nisu u mogućnosti da prebrode ovaj period sa adekvatnom garderobom niti skloništem koje ih štiti. Situacija je i više nego ozbiljna i kritična. Radi se o životima koji se bore protiv velike hladnoće. Potrebna im je naša pomoć!

Cilj nam je da prikupimo sredstva kako bismo im obezbedili toplu garderobu i prekrivače koji će ih zagrejati i održati u životu i pomognemo u izgradnji manjih kuća kako bi se zaštitili od hladnoće. Mesto u kojem ćemo dostaviti pomoć je grad Idlib.

Akciju sprovode udruženja iz R.Turske Crveni polumesec, Kapi Uluslararasi İnsani Yardim Derneği i Gaye İnsan Uluslararası insani yardım derneği i Udruženje Svetionik sa istaknutim pojedincima.
Detaljnije informacije o tome možete pogledati na sajtu svetionik.rs

JEDNOSTAVNI NAČINI DONIRANJA

Donirajte na neki od sledećih načina:

1. Onlahjn putem PayPala na mail svetionik@hotmail.rs;

2. Uplatom na TEKUĆI RAČUN 155 – 77169 -42 (naglasiti za decu Sirije);;

3. Uplatom na DEVIZNI RAČUN IBAN:/RS35 1550 0000 0006 3918 25, SWIFT: CABARS22, Podaci Banke: HALKBANK A.D. BEOGRAD, Milutina Milankovica 9a, RS-11070 Novi Beograd. Primalac: NEVLADINA ORGANIZACIJA SVETIONIK, Šabana Koce 11, RS-36300 N.Pazar;

4. Putem mBankinga, koristeći mobilni telefon, na račun 155 – 77169 -42 (naglasiti za decu Sirije);

5.LIČNO u prostorijama Udruženja Svetionik;

6. Možete pomoći i na taj način što ćete podijeliti ovu vijest na društvenim mrežama I informisati što više ljudi o ovoj akciji.

Budi human i ugrejmo ruke mališanima.
Naše malo nekom znači puno!

Attachments
  • sandzak-za-decu-sirije-cover
LANGUAGE »