fbpx
10 godina rada udruženja "Svetionik"

10 godina rada udruženja "Svetionik" - Projekat "Tvoja stipendija"Jedan od značajnijih regionalnih projekata u relizaciji našeg udruženja je “Tvoja stipendija”. Zvanično je pokrenut 2015. godine i objedinjuje finansijski i edukativni segment u jednom projektu. Pored osnovnog cilja koji je finansijska pomoć učenicima i studentima, važan cilj stipendije je i pružanje mogućnosti uključivanja mladih u sudjelovanju na projektima i akcijama koje organizuje naše udruženje, kao i druge organizacije iz okruženja.Zahvaljujući donatorima,u prethodne dvije godine stipendirano je 350 studenata/učenika i ukupan fond iznosi 210.000 eura.

Gepostet von Svetionik am Dienstag, 16. Januar 2018

Jedan od značajnijih regionalnih projekata u relizaciji našeg udruženja je “Tvoja stipendija”. Zvanično je pokrenut 2015. godine i objedinjuje finansijski i edukativni segment u jednom projektu. Pored osnovnog cilja koji je finansijska pomoć učenicima i studentima, važan cilj stipendije je i pružanje mogućnosti uključivanja mladih u sudjelovanju na projektima i akcijama koje organizuje naše udruženje, kao i druge organizacije iz okruženja.
Zahvaljujući donatorima,u prethodne dvije godine stipendirano je 350 studenata/učenika i ukupan fond iznosi 210.000 eura.

Related Post


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/cpanel/php/sessions/ea-php56) in Unknown on line 0