fbpx
10 godina rada udruženja "Svetionik" - projekat "Daruj"

10 godina rada udruženja "Svetionik" - projekat "Daruj"“Daruj“ je projekat humanitarnog karaktera koji uključuje mjesečnu podjelu paketa sa osnovnim namirnicama porodicama koje nisu u finansijskoj situaciji da ih sami obezbijede.Za 10 godina postojanja našeg Udruženja, zahvaljujući mnogobrojnim donatorima, uspjeli smo da podijelimo oko 6.000 paketa ukupne vrijednosti od 85.000 eura, a nadamo se da će taj broj biti mnogo veći u budućnosti.

Gepostet von Svetionik am Sonntag, 14. Januar 2018

“Daruj“ je projekat humanitarnog karaktera koji uključuje mjesečnu podjelu paketa sa osnovnim namirnicama porodicama koje nisu u finansijskoj situaciji da ih sami obezbijede.

Za 10 godina postojanja našeg Udruženja, zahvaljujući mnogobrojnim donatorima, uspjeli smo da podijelimo oko 6.000 paketa ukupne vrijednosti od 85.000 eura, a nadamo se da će taj broj biti mnogo veći u budućnosti.

Related Post


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/cpanel/php/sessions/ea-php56) in Unknown on line 0